הוראות מחיקת מידע
עודכן לאחרונה: יוני 2026
כיצד למחוק את המידע שלך
באפשרותך למחוק את כל המידע שלך מ-SocialFlow באחת מהדרכים הבאות:
- ניתוק מהמערכת: היכנס לאפליקציה ולחץ על "התנתקות". פעולה זו מוחקת את טוקן הגישה שלך מהמערכת.
- הסרת האפליקציה מ-Facebook: היכנס ל-Facebook → Settings → Business Integrations → SocialFlow → Remove. פעולה זו מבטלת את כל ההרשאות.
- בקשת מחיקה מלאה: שלח אימייל ל-gkobzafrani@gmail.com עם הנושא "Delete my data" ונמחק את כל הנתונים שלך (אוטומציות, לוגים, טוקנים) תוך 30 יום.
איזה מידע נמחק
כל הטוקנים, הגדרות האוטומציות, היסטוריית ההפעלות (לוגים), והנתונים הקשורים לחשבון שלך נמחקים לצמיתות.
יצירת קשר
לבקשות מחיקה: gkobzafrani@gmail.com